• Αγγλικα
  • Ελληνικα

Σχετικά με το
Photomad

Destination Wedding Photography & Cinematography

Φωτογράφιση & Κινηματογράφιση Γάμου

01
03

ΚΡΙΤΙΚΕΣ

"Επαγγελματική δουλειά, φοβερή ομάδα!"

Μία τρελή ομάδα που σου δίνει τρομερά συναισθήματα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας! Τα παιδιά ήταν ακριβώς όπως έπρεπε κι έτσι είχαμε φοβερό αποτέλεσμα από την αρχή ως το τέλος. Οι στιγμές που έπρεπε να καλυφθούν ... οι στιγμές της ευτυχίας μας. Σας ευχαριστούμε Photomad!

"Η καλύτερη εμπειρία!"

Η καλύτερη συνεργασία που κάναμε! Μία ομάδα με επαγγελματισμό, φρέσκιες ιδέες για κάθε είδους πελάτη! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα για το Γάμο των ονείρων σας!

"Τέλειες φωτογραφίες μοναδικό βίντεο"

Τι να πρωτοπώ... Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψεις τον επαγγελματισμό, το ταλέντο και ολοκληρη τη δουλειά του Photomad. Όταν πήρα το τελικό αρχείο των φωτογραφιών έμεινα άφωνη! Είναι γεμάτοι από ιδέες για να το πως θα πάρουν την καλύτερη φωτογραφία και ξέρουν πως θα κάνουν το ζευγάρι να αισθανθεί άνετα και ήρεμα. Σχετικά με το βίντεο του Γάμου, είναι καταπληκτικό. Όλες οι λεπτομέρειες, οι στιγμές είναι σαν μία ταινία του Hollywood. Αν θέλετε τις καλύτερες φωτογραφίες και μοναδικό βίντεο στο Γάμο σας, η ομάδα του Photomad, είναι το καλυτερο που μπορείτε να κάνετε.

"Φωτογράφιση & Κινηματογράφηση Γάμου"

Το Photomad, είναι μία ομάδα πολύ χαρούμενων, ευγενικών και σαφώς ταλαντούχων ατόμων. Είναι πρόθυμοι να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεμα όπου στο τέλος είναι εξαιρετικό. Είναι εγγυημένο ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι από τις Υπηρεσίες τους.

"Αγαπημένη ομάδα!!!"

Αν επιλέγαμε πάλι από την αρχή, θα επιλέγαμε το Photomad ξανά και ξανά. Εξαιρετική δουλειά από χαρισματικούς ανθρώπους. Νιώθαμε άνετα και με πολλές αστείες στιγμές και θα έχουμε τα καλύτερα "κλικς" να θυμόμαστε όλες αυτές τις στιγμές για το υπόλοιπο της ζωής μας. Ευχαριστούμε Παναγιώτη και Κώστα και όλη την υπόλοιπη ομάδα για την συνεργασία. Είστε στ' αλήθεια Photo-MAD!!!!

PREV.
NEXT.
- NEW ZEALAND